Drive-in show van ProBeat

Drive-in show Voor feesten en partijen voor elke leeftijd

Drive-in show

ProBeat organiseert graag de muziek op een (bedrijfs)feest, voor jullie bruiloft, verjaardag of evenement. Dat kan overdag zijn of in de avond en late uurtjes.

Wat is de muziekkeuze van de dj?

Vooraf bespreken we welke muziek je graag wilt horen. Het kan ook zijn dat je aan het begin van de avond andere muziek wilt horen dan later op de avond. Misschien wil je aan het begin van de avond meer achtergrondmuziek, terwijl je later je gasten op de dansvloer wilt hebben. De dj bespreekt de muziekkeuze en kan je ook adviezen geven.

Kunnen er verzoeknummers worden aangevraagd?

Natuurlijk kunnen er altijd verzoeknummers worden aangevraagd, maar soms wil je dat liever niet. Daar kunnen afspraken over worden gemaakt.

Hoe hard staat de muziek? Is het achtergrondmuziek of staat de muziek altijd hard?

Het hangt helemaal af van het soort evenement of er sprake is van achtergrondmuziek of harde muziek. Ik maak daar met jou afspraken over.

Is er ruimte voor sprekers? Is er een extra microfoon?

Bij een bedrijfsfeest, tijdens een bruiloft of bij een verjaardag willen mensen graag iets zeggen. Hiervoor neem ik een extra microfoon mee.

Welke ervaring heb je?

Als kleine jongen hield ik al van muziek en ik heb mijn hobby steeds verder uitgebreid. Inmiddels heb ik ruim tien jaar ervaring met het draaien van muziek op evenementen. Ik verzorgde drive-in shows op verjaardagen van tieners of voor jongeren op een schuurfeest, maar ik draaide ook muziek op de verjaardag van een 75-jarige. Er was muziek tijdens een buurtfeest met een barbecue, en ik zorgde voor muziek op een afscheidsfeest van een collega. Maar ik heb ook voor sfeervolle muziek gezorgd op een prachtige bruiloft.

Wat neem je allemaal mee aan apparatuur?

ProBeat heeft professionele geluidsapparatuur. Daarnaast kan er een lichtshow zijn met laser en rook. Er is een extra microfoon aanwezig voor het geval mensen willen spreken.

Hoeveel kost het?

Neem voor de prijs gewoon even contact met mij op. We komen er vast wel uit.

ProBeat Facebook